Accommodatie

Welkom in Bed en Breakfast Uitrust!

U verblijft in een woning uit 1939. Deze is volledig gerenoveerd en van alle gemakken voorzien. Bed en Breakfast Uitrust staat in Lauwerzijl gelegen in gemeente Westerkwartier in de provincie Groningen, tegen de Friese grens, vlak bij het Lauwersmeer en werelderfgoed Waddenzee. Schone lucht, vogels, water,  rust en ruimte kenmerken van de omgeving.

Uitrust is heel ruim, gezellig ingericht en geschikt voor 1 tot maximaal 5 personen. Er  is een kinderledikantje, kinderstoel, aankleedkussen, badje en box op aanvraag aanwezig. Wilt u hier gebruik van maken, dan graag vermelden bij de reservering.

In de zomer zorgt de warmtepomp voor verkoeling in de woning. De ramen zijn voorzien van horren, zodat de verkoelende avondlucht kan binnenkomen zonder dat er ook een leger aan muggen binnen waait.

GRATIS PARKEREN | GRATIS WIFI | Electrische auto laden

De woning wordt in zijn geheel verhuurd en heeft drie slaapkamers op de eerste verdieping, waarvan 1 met een tweepersoonsbed (afm. 160×200) en een éénpersoonsbed (afm. 90×200) en twee kamers met een éénpersoonsbed (afm. 90×200). Op de begaande grond bevindt zich de wc en douche, de woonkamer met tv, bankstel, 3 fauteuils en een keuken met vaatwasser, koelkast, losse vriezer en een combi-magnetron.

In de tuin kunt u heerlijk vertoeven en lekker aan het water zitten, zwemmen, vissen of een boot huren.  Er is een omheining geplaatst voor de allerkleinsten.

Er is gratis Wifi en de auto parkeert u voor de deur en er is tevens de mogelijkheid om uw electrische auto te laden. U kunt er voor kiezen voor ’s morgens een heerlijk ontbijt in uw accommodatie.

Huisdieren en roken zijn NIET toegestaan.