02-04-2018 EiEi Westerkwartier 10e editie

Noteer alvast in je agenda:
2 april van 10.30 – 17.00 uur.

Ei Ei 2018

Maandag 2 april is het zover: een bijzondere editie van EiEi Westerkwartier want het is al de 10e keer dat dit evenement georganiseerd wordt.

Ook dit keer kunnen bezoekers een voorproefje krijgen van wat toeristisch Westerkwartier te bieden heeft. Op een tiental locaties wordt van alles georganiseerd.

De officiële opening zal deze keer plaatsvinden bij de CazemierBoerderij in Tolbert. De komende tijd communiceren we over het programma en dergelijke via deze website onze Facebookpagina en Twitter.

Wij staan onze B&B Uitrust te promoten bij Fruitteelt Oudenbosch in Niehove.

Met de appeltrein kunnen kinderen en volwassenen door de boomgaard reizen met een korte uitleg over het bedrijf. Kinderen kunnen zelf appelsap persen. Verder een stormbaan voor de kinderen en de mogelijkheid tot een rondvaart met bootverhuur Lauwers rondom de appelboomgaard.

De boerderijwinkel is deze dag geopend met diverse stands. De proeverij met streekproducten zorgt voor een heerlijke beleving van alle zintuigen. Proef de heerlijke boerenkaas van het Groninger land.

eieiwesterkwartier   Hier staat een mooi kleurplaat op, die kun downloaden en inleveren op één van de locaties. Met leuke prijzen!!